Mijn verhaal

Ik was al enthousiast over de golden circle voordat ik Simon Sinek persoonlijk ontmoette. Toen wist ik het zeker: het gaat erom te weten waarom je iets doet in plaats van wat je doet.

Mijn levenslessen, loopbaankeuzes en opleidingen hebben mij geleerd vertrouwen in mezelf te hebben en te kiezen voor geluk en passie. Daar krijg ik energie van. Ik heb het besef dat ik zelf de touwtjes in handen heb en zelf verantwoordelijk ben voor het ombuigen van mijn belemmerende gedachten naar positieve opvattingen. Daarmee neem ik leiderschap over mijn eigen leven.

Al bij de start van mijn HR-loopbaan greep ik de kans om professioneel te groeien. Door de jaren heen heb ik alle domeinen van HR leren kennen. Ruim twintig jaar lang werkte ik in loondienst bij zowel kleine, middelgrote als grote organisaties.

Bij bedrijven met zowel een platte als hiërarchische bedrijfsstructuur, met diensten of producten. Ik leerde gaandeweg dat mijn werkplezier afhing van de match tussen mijn persoonlijke waarden en de kernwaarden van de organisatie. Dit gaf me het inzicht dat het voor werkgevers belangrijk is om hun missie en visie uit te dragen naar het personeel. De kernwaarden van de organisatie mogen te herkennen zijn in het gedrag van de medewerkers.

Ook ben ik ervan overtuigd geraakt dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen werkplezier, een fijne samenwerking en persoonlijke groei. Ik geloof dan ook in het nemen van eigen regie. In 2015 heb ik de regie over mijn eigen loopbaan genomen en ben ik gestart met mijn bedrijf ‘Bolwerk van het leven’. Ik doe daarmee waar ik in geloof en creëer mijn eigen werkplezier.

WHY

Waarden en talenten ontdekken door het nemen van regie.

HOW

Verbinding creëren door te bouwen aan onderling vertrouwen.

WHAT

Organisaties ondersteunen in personeelsbeleid en medewerkersontwikkeling door training en coaching, zowel individueel als in teamverband.