Personeelsontwikkeling

Als medewerkers plezier hebben in hun werk, zijn ze effectiever.
Ik activeer jouw medewerkers om persoonlijk leiderschap te tonen en zich verder te ontwikkelen. Ik richt me daarbij op een duurzame inzetbaarheid van de medewerkers zonder de doelstellingen van de organisatie uit het oog te verliezen.


Ik inspireer medewerkers bij het ontdekken van hun talenten en drijfveren en bij het ontwikkelen van hun competenties. Ik vraag door en ontdek zo de werkelijke uitdaging die de medewerker bezighoudt. Ik geef de medewerker inzicht en keuzes om aan zijn of haar persoonlijke groei te werken. Omgaan met talent, stress, onzekerheid, ziekteverzuim of conflicten komen daarbij aan bod.

Coachaanpak

Het decor van mijn coachsessies is veelal de natuur, waar medewerkers letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Wandelen in een natuurlijke omgeving zet je hersenen in een andere mindset waarbij creatief denken wordt gestimuleerd. Medewerkers stellen zich dan meer open voor zelfreflectie.

Mijn ervaring als toegepast psycholoog, sportinstructeur en leefstijlcoach, heeft me geleerd dat het van groot belang is dat mensen zich zowel fysiek als mentaal activeren. Mentale processen worden namelijk versterkt bij lichamelijke beweging. En het is belangrijk om te zorgen voor een goede energiebalans tussen lichaam en geest. Lees meer over de voordelen van wandelend coachen in mijn artikel: Hersenonderzoeker Professor Dick Swaab over wandelend coachen.

Maureen is een fijn mens die de tijd voor je neemt, goed luistert naar wat je vertelt en daar ook op doorvraagt.

Marjolein Bastens P&O Adviseur

Maureen toont geduld en kan goed luisteren. Ik vond haar ijzersterk in doorvragen en samenvatten.

Carlos Jones Teamleider transport

Het traject gaf aanzienlijk meer richting, zelfvertrouwen en inzicht in mijn kunnen en talenten.

Sabrina Hoever (Bedrijfs-) fysiotherapeut