brengt je mentaal en fysiek in beweging

Groei in jouw organisatie

 

- Wordt in jouw organisatie optimaal gebruik gemaakt van het menselijk kapitaal?

- Wil je jouw medewerkers bewust maken van het nemen van hun verantwoordelijkheden?

- Wil je de samenwerking in jouw team verbeteren?

 

Er worden steeds meer (financiële) verantwoordelijkheden bij werkgevers belegd. Met een gezonde, inspirerende en creatieve werkomgeving als beoogd gevolg. Wat zijn de consequenties voor jouw HR-beleid en de inzetbaarheid van medewerkers?

 

Teamcoaching en training in een natuurlijke omgeving

 

Een goed functionerend team is van grote waarde voor jouw organisatie. Het organisatiebelang, het teambelang en individuele belangen kunnen afwijken. Hierdoor spelen er mogelijk onderling onuitgesproken opvattingen, zoals over taakverdeling en verantwoordelijkheden. Dit kan leiden tot ineffectieve patronen in de samenwerking. Als teamcoach ondersteun ik het ontwikkelproces door het team bewust te maken van gemeenschappelijke waarden. In een veilige en fijne sfeer stimuleer ik teams open met elkaar in gesprek te gaan waardoor dynamiek en interactie ontstaan. Ik laat teams samen doelen stellen en daarbij horende keuzes en afspraken maken. Het resultaat is een beter functionerende groep mensen, die elkaar beter begrijpt, respecteert en feedback durft te geven.

Als wandelcoach begeleid ik organisaties die het belang zien van een investering in hun menselijk kapitaal als bijdrage aan een duurzame, gezonde en succesvolle onderneming. Ik richt me op thema's als effectieve communicatie, duurzame inzetbaarheid en persoonlijk leiderschap. Ik laat teams ervaren dat bijvoorbeeld het geven van respectvolle feedback of het doorleven van organisatiedoelen tot verrassende, nieuwe inzichten en hernieuwde energie kan leiden. En dat doe ik buiten, wandelend in de natuur.

 

Neem contact op en we brainstormen om samen tot slimme oplossingen of een sterk concept te komen.

“Mijn team is letterlijk en figuurlijk in beweging gekomen tijdens een 

wandeling 'geven van feedback'. Maureen heeft op een doortastende wijze het teamgevoel weten te versterken.”

-Pim, Manager Zakelijke Dienstverlening-

“Maureen is een enthousiast en energiek persoon. Ze is een zachte, warme persoonlijkheid, maar kan ook zeker pittig zijn en doorpakken als de situatie daarom vraagt. Ze heeft een enorme passie voor haar vak en dat zie je.”

                                 -Heidi, HR Manager-

Telefoon: 06-57838720 - E-mail: info@bolwerkvanhetleven.nl  - KvK-nummer: 64226069 - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring

  • Facebook Basic
  • LinkedIn Basic