Wildlife

Wat anderen over mij zeggen

profiel WEA.JPG
Profielfoto Werner.png

​"Maureen heeft in het voorjaar van 2020 binnen onze organisatie Spectrum, een kernwaardenonderzoek met succes afgerond. We waren op zoek naar hoe onze visie en missie vertaald kon worden naar kernwaarden en wat dit betekent in termen van gedrag voor alle medewerkers. Op basis van haar kwalitatief onderzoek hebben we onder haar leiding onze kernwaarden opnieuw geformuleerd, met een vertaling naar wat dit betekent voor iedere medewerker. Een belangrijke bijvangst was dat medewerkers inzicht hebben gekregen in hoe je elkaar feedback kunt geven en elkaar kan stimuleren om de kernwaarden uit te dragen. Haar onafhankelijke rol, frisse blik en methodische manier van werken hielpen hier enorm bij."

WERNER RUTJES

DIRECTEUR/BESTUURDER

MAATSCHAPPELIJKE ADVIESORGANISATIE

"Ik werk altijd prettig samen met Maureen vanuit haar rol als externe HR adviseur en coach. Door haar diversiteit in kennis zijn de adviezen altijd volledig. Maureen kijkt naar het volledige plaatje, is persoonlijk en attent. Ik heb de laatste jaren in onze samenwerking zowel op persoonlijk als professioneel vlak veel van haar geleerd!"

Profielfoto Berdien.png

BERDIEN SPIJKERS

REGIOMANAGER

ZORGINSTELLING 

profielfoto Marjolein.png

"Ik heb een werkenergieanalyse gedaan bij Maureen. Maureen is een fijn mens die de tijd voor je neemt, goed luistert naar wat je vertelt en daar ook op doorvraagt. Wanneer nodig zal ze je confronteren, maar dit helpt je verder in het proces. Tijdens het wandelen maakt Maureen mooi gebruik van de dingen die letterlijk en dus ook figuurlijk op je pad komen. Door de werkenergieanalyse heb ik helder waar ik in mijn werk energie van krijg, wat er in heeft geresulteerd dat ik een nieuwe baan heb gevonden die daar helemaal bij aansluit!"

MARJOLEIN BASTENS

P&O ADVISEUR

 ONDERWIJSINSTELLING

"Na een fusie in 2018 van twee salons, had ik meer dan twintig mensen in dienst. Dat had gevolgen voor mijn bedrijf en de medewerkers waardoor het belangrijker werd om het personeelsbeleid vorm te geven. Sinds begin 2019 werk ik met Maureen samen. Ze wist snel wat er speelde op de werkvloer en wat er nodig is om mijn bedrijf en mijn mensen te laten groeien. Maureen heeft verschillende expertises waardoor ze mij een totaalpakket van HR advies en (team-)coaching kan bieden. Soms verschillen we van mening, maar dan is het fijn dat Maureen duidelijk benoemt wat eventuele consequenties zijn als we iets wel of niet doen. Ze heeft een goed inzicht in de structuur, cultuur en doelstellingen van mijn organisatie. Zo sluit haar advies en (team-) coaching altijd goed aan bij mijn wensen en visie. Verder is Maureen een prettig persoon die je op je gemak stelt en doorvraagt bij mij en medewerkers zodat er veel duidelijkheid komt. Fijn om een sparringpartner te hebben die vaak maar een half woord nodig heeft om te snappen wat je nodig hebt."

minou_edited.jpg

MINOU KROEZEN

EIGENARESSE SCHOONHEIDSSALON 

CARLOS JONES

TEAMLEIDER TRANSPORT RETAIL

"Ik heb het coachtraject als zeer prettig ervaren. Maureen heeft een open, toegankelijke en warme uitstraling. Ze heeft een echte passie voor het vak, ze pakt goed door en is gedreven om tot de kern en het einddoel te komen. Maureen toont geduld en kan goed luisteren. Ik vond haar ijzersterk in doorvragen en samenvatten. De combinatie van testen, opdrachten en oefeningen maken en de gesprekken waren een mooie mix van verschillende benaderingen om mijn doelen te bereiken."

carlos_edited.jpg

“Mijn team is letterlijk en figuurlijk in beweging gekomen tijdens een 

wandeling feedback geven. Maureen heeft op een doortastende wijze het teamgevoel weten te versterken.”

zon door bomen.1.png

PIM

MANAGER ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

klavertje%2520vier_edited_edited.jpg

“Maureen is een enthousiast en energiek persoon. Ze is een zachte, warme persoonlijkheid, maar kan ook zeker pittig zijn en doorpakken als de situatie daarom vraagt. Ze heeft een enorme passie voor haar vak en dat zie je.”

HEIDI

HR MANAGER 

“Maureen heeft mij laten ervaren dat ik mijn geest in beweging kan zetten door fysieke inspanning. Ik voel me bevrijd! Haar nuchtere, toegankelijke en attente manier van trainen en coachen heeft dit bij me losgemaakt.”

JEROEN

BINNENDIENST-MEDEWERKER

gras_edited.jpg
zonsondergang_edited.jpg

“Ik was erg verwijderd van mijn eigen gevoel en deed bijna alles zoals van mij verwacht werd. Maureen heeft me weer op weg geholpen, zowel privé als zakelijk. Ik ben geconfronteerd met mezelf, maar uiteindelijk heeft me dat een sterker en mezelf respecterend persoon gemaakt."   

MIREILLE

MANAGER RECEPTIETEAM