Over mij

Ik ben Maureen Bolwerk (1975). Ik heb een passie voor groei van mensen en organisaties. In mijn (team-)coaching en HR-advisering staat ´communicatie van binnen naar buiten’ centraal, want als je vertelt wat je bezig houdt en wat je waarden zijn ontstaat er meer vertrouwen en verbinding met elkaar.

Ik werk graag samen met MKB-organisaties die het belang zien van een investering in hun medewerkers. Want medewerkers leveren een grote bijdrage aan een duurzame, gezonde en succesvolle onderneming. Ook ga ik graag aan de slag met medewerkers die ontwikkelingsgericht zijn. Daarbij leg ik bijvoorbeeld missie, visie en kernwaarden vast in het personeelsbeleid of komen we samen tot een visie op samenwerking.

Ik ben als Erkend Loopbaanprofessional opgenomen in het beroepsregister van Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en ik werk volgens de Noloc gedragscode.

Ik geloof in een leven lang leren. Omdat ik het belangrijk vind om mijn kennis up-to-date te houden, neem ik deel aan verschillende intervisiegroepen. Regelmatig volg ik opleidingen (zie mijn linkedin-profiel). Ook heb ik mij (naast Noloc) verbonden aan de volgende beroepsverenigingen

mijn verhaal

Waarom ik doe wat ik doe

Het golden circle model van Simon Sinek start met de kern; ‘start with why’. Ben je benieuwd waarom ik met Bolwerk van het leven ben gestart en waarom ik doe wat ik doe?

mijn kernwaarden

Mijn overtuigingen

Waarden zijn fundamentele overtuigingen. Ze zijn de kern van wat jouw organisatie en medewerkers nastreven. Dit komt tot uiting in gedrag. Ben je benieuwd wat ik nastreef?

mijn methodiek

Waardenmolen

Ik richt me op de ontwikkeling van medewerkers en MKB-organisaties. Daarvoor hanteer ik de Waardenmolen, een eigen methodiek die gebaseerd is op verschillende, gefundeerde modellen. Wil je er meer over weten?

Benieuwd wat anderen over mij zeggen?