brengt je mentaal en fysiek in beweging

brengt je mentaal en fysiek in beweging

Ik ben Maureen Bolwerk

 

Mijn levenslessen, loopbaankeuzes en opleidingen hebben mij geleerd vertrouwen te hebben en energie te voelen als ik kies voor geluk en passie. Het besef dat ik zelf de touwtjes in handen heb en zelf verantwoordelijk ben voor het ombuigen van belemmerende gedachten naar optimistische opvattingen, geeft mij het ultieme gevoel van vrijheid.

 

Ik combineer mijn coachingsvaardigheden (in het HR vak en in verschillende coachopleidingen) met mijn kennis van motiveren en lichamelijk activeren; ik ben gecertificeerd leefstijlcoach en ervaren sportinstructeur. Ik doe daarmee waar ik in geloof en waar ik voor sta; mensen fysiek in beweging brengen in combinatie met mentale activatie. Er is namelijk een energiek verband tussen lichaam en geest.

 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen elkaar kan stimuleren, inspireren en verder kan helpen.

 

Het windmolentje symboliseert beweging die ik realiseer met een oprechte, respectvolle en resultaatgerichte manier van coachen en trainen. 

“Ik was erg verwijderd van mijn eigen gevoel en deed bijna alles zoals van mij verwacht werd. Maureen heeft me weer op weg geholpen, zowel privé als zakelijk. Ik ben geconfronteerd met mezelf, maar uiteindelijk heeft me dat een sterker en mezelf respecterend persoon gemaakt."                  

                                       -Mireille, Manager-

 
 
 
 

“Maureen heeft mij laten ervaren dat ik mijn geest in beweging kan zetten door fysieke inspanning. Ik voel me bevrijd! Haar nuchtere, toegankelijke en attente manier van trainen en coachen heeft dit bij me losgemaakt.”

-Jeroen, Mdw Commerciële Binnendienst-

Telefoon: 06-57838720 - E-mail: info@bolwerkvanhetleven.nl  - KvK-nummer: 64226069 - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring

  • Facebook Basic
  • LinkedIn Basic